Heb je een vraag ? Stel ze gerust !

CONTACT

TIME OUT BIER
Gamsterstraat 4
2850 Boom
België

BTW BE 0871.807.591
info@timeoutbier.be

Please reload

VAAK GESTELDE VRAGEN

Waar kan ik de Time Out bieren kopen en consumeren ?

Time Out Bier is net nieuw, spannend hé ? Voorlopig verkopen en verdelen wij onze bieren zelf op de lokale markt. Je kan ze ook online bestellen en thuis laten leveren in de Rupelstreek, zonder extra kost. Je kan ze natuurlijk ook in de rest van België laten leveren door onze vrienden van de post, maar die moet je dan wel wat extra zakgeld geven… Binnenkort vind je onze bieren ook in de lokale drankenhandel en cafés, al zal het iets langer duren omwille van een virusje met de naam van een slap bier…

Word ik snel dronken van een Time Out Bier?

Waarschijnlijk wel, 9 à 10% alcohol is niet niks. We raden desalniettemin toch aan onze bieren met gezond verstand te consumeren en te delen met je vrienden. Morgen is er nog een dag … hou het vooral veilig.

Wat zijn ABV, EBC en IBU?

Wel ja, dat is een beetje nerdy brouwersjargon … ABV (Alcohol By Volume) is het alcoholpercentage … redelijk bepalend dus of je je partner zal moeten bellen om thuis te raken. EBC (European Brewers Convention) duidt op de kleur van het bier, hoe hoger het EBC hoe donkerder. IBU (International Bitterness Scale) geeft je een idee hoe bitter een bier smaakt, en dat is redelijk bepalend of je het lekker vindt of niet. Veel brouwers vernoemen het daarom liever niet, maar wij zijn gewoon eerlijk…

Kan ik jullie brouwerij bezoeken ?

We zouden wel willen, maar we hebben voorlopig geen eigen commerciële brouwerij. De recepten komen tot stand door testen en proeven in onze thuisbrouwerij, maar grote volumes laten we elders brouwen door mensen die er echt verstand van hebben… We werken wel samen met Joert vzw, dat een uniek domein heeft waar we zelf hop kweken en proeverijen kunnen laten organiseren. Daar heten we jullie van harte welkom. Stuur ons gerust een berichtje bij interesse.

Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u maakt, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft in te geven. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens. Wij respecteren uw privacy. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.