Time Out Quadrupel

Donker, duister, diepgaand en dapper !

De trots van onze Time Out Bieren ! Het uitgebreide moutstort zorgt niet enkel voor het hoge alcoholpercentage van 10%, maar ook voor een complexe, langdurige maar toegankelijke smaakbeleving. Wij zijn er zeker van dat deze quadrupel u niet onberoerd zal laten … Stevig bier voor de dappere drinker… 

Culinair

Deze Quadrupel met breed smakenpalet van onder andere fruit, koekjes, chocolade en kruiden, is perfect voor gebruik in klassieke stoofpotjes, maar ook zeer geschikt als smaakmaker in de fusie keuken en chocolade desserts.

Drinkadvies

Time Out bieren laten zich liefst degusteren  op een temperatuur van 6 tot 9 °C. Voor deze quadrupel maken we wel eens een uitzondering en komt er nog meer diepgang naar boven als hij ‘van het schap’ gedronken wordt. 

Kenmerken

ABV: 10%
EBC: 62
IBU: 27

 

Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u maakt, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft in te geven. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens. Wij respecteren uw privacy. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.